دندانپزشک OPTIONS

دندانپزشک Options

دندانپزشک Options

Blog Article

نکته مهم بعدی در برآورد هزینه، هدف انجام کامپوزیت است. هزینه کامپوزیت برای سفیدی دندان یا کامپوزیت دندان‌شکسته یا کامپوزیت دندان کج متفاوت است.

کامپوزیت راه خوبی برای ترمیم مشکلات جزئی دندان است و افرادی با مشکلات شدید دندانی یا بیماری‌های لثه و فک کاندیدای مناسبی برای این تکنیک نیستند.

لمینت نسبت به کامپوزیت استحکام و دوام بیشتری دارد، طبیعی‌تر است و دیرتر تغییر رنگ می‌دهد، اما در عوض کامپوزیت ارزان‌تر است و کارایی بسیار خوبی دارد.

و اینکه برای کاشت ایمپلنت ابتدا باید وضعیت استخوان فک و لثه هاتون بررسی شود و بعد برای کاشت اقدام شود.

روکش‌های کامپوزیتی و لمینت‌های دندانی هر دو از روش‌های ترمیم زیبایی دندان هستند که به زیبایی و تغییر ظاهر دندان‌ها کمک می‌کنند. در هر یک از آنها یک‌لایه نازک به دندان می‌چسبد و رنگ، اندازه و شکل دندان‌ها را تغییر می‌دهد.

آن‌ها را معمولا بر اساس اندازه، مقدار و ترکیب پرکننده معدنی طبقه‌بندی می‌کنند. نوع اولیه این کامپوزیت‌ها را با نام کامپوزیت معمولی می‌شناسند. انواع دیگر آنها شامل کامپوزیت‌های میکروفیل، کامپوزیت‌های ماکروفیل، کامپوزیت‌های هیبریدی و نانو هیبرید می‌شوند.

بسیاری از مطالعات میزان پایداری ترمیم کننده‌های کامپوزیتی پایه رزین را با میزان پایداری ترمیم کننده‌های آمالگام نقره - جیوه مقایسه کرده‌اند. بسته به مهارت دندانپزشک، مشخصات حفر دندانی بیمار و نوع و مکان آسیب، میزان ماندگاری ترمیم کننده‌های کامپوزیتی می‌تواند طول عمر مشابه با آمالگام داشته باشد.

با توجه به زمان طولانی درگیری دندان پزشک، مبلغی که متخصص دندانپزشک برای بازسازی کامپوزیت می‌پردازد ممکن است بالاتر از بازسازی آمالگام باشد.[۱۷]

خیر قرار نیست لزوما برای پر کردن جای کامپوزیت خالی هر دندان ایمپلنت کاشت. روش های دیگری مانند دندان مصنوعی و بریج دندان وجود دارند که با هزینه کمتر می توانند جایگزین دندان از دست رفته باشند.

دکترتو یک وب‌سایت سلامت‌محور است که از سال ۱۳۹۵ فعالیت خود را در بازار سلامت الکترونیک ایران آغاز کرده‌است. ما در کنار فعالیت به عنوان یک مرجع نوبت‌دهی پزشکان، سعی می‌کنیم با تولید مقاله‌های علمی و معتبر در حوزه پزشکی در مجله سلامت دکترتو، دانش عمومی جامعه را نسبت به مسائل سلامت افزایش دهیم.

پرکننده بالک یا فله از ذرات سیلیس و زیرکونیوم آگلومره نشده تشکیل شده‌است. این پرکننده‌ها شامل ذرات نانوهیبرید با نسب وزنی ۷۷ درصد هستند. در واقع این دسته از کامپوزیت‌ها به این دلیل طراحی شده‌اند که مراحل کلینیکی مصرف را ساده‌تر و کمتر کنند و نیز فعالیت نوری آن‌ها را در عمق ۴–۵ میلی‌متر ممکن سازند و تنش‌های ناشی از ماندگاری طولانی مدت در دندان را کاهش دهند.

پرکننده رزین می‌تواند از شیشه یا سرامیک ساخته شود. پرکننده‌های شیشه معمولاً از سیلیس بلوری، دی‌اکسید سیلیکون، شیشه لیتیوم / باریم آلومینیوم و شیشه بوروسیلیکات حاوی روی / استرانتیوم / لیتیم ساخته می‌شوند.

اگر بازسازی فک هم نیاز باشد بر حسب نوع پیوند استخوان، این زمان اضافه می شود و این امر هم با مشاهده عکس های تخصصی بیمار و انجام معاینات کلینیکی امکان پذیر است.

۱ مکانیزم‌های سخت شدن رزین کامپوزیت ۸.۲ طبقه‌بندی کامپوزیت رزینبر اساس ویژگی‌های مصرفی ۹ کامپوزیت‌های غیرآماده دندانی ۱۰ طول عمر و عملکرد بالینی تغییر وضعیت زیربخش‌های طول عمر و عملکرد بالینی ۱۰.۱ کامپوزیت آماده مصرف در مقابل آمالگام ۱۱ منابع تغییر وضعیت فهرست محتویات کامپوزیت‌های دندانی

Report this page